Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری تشریح ویژه برنامه‌های مساجد کشور در ایام الله دهه فجر، با حضور حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد، صبح امروز سه شنبه دهم بهمن ماه در ساختمان شبستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی در ابتدای این نشست، با تشریح ویژه برنامه های مساجد در دهه فجر گفت: مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی شعار امسال ما است، چرا که مساجد هم آغازگر انقلاب بود و انقلاب ما باید به مساجد ختم شود.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی ادامه داد: در همین مساجد بود که پایگاه‌های انقلاب شکل گرفت و از همین مساجد نیز پابرجا می‌ماند.

وی تاکید کرد: سعی کردیم با در نظر گرفتن حوزه‌های مختلف کاری کنیم که مسجد فقط برای نماز خواندن نباشد، چراکه مکانی برای عبودیت و درسهای مختلف با خدا است و مابقی کارها در مسجد رنگ عبودیت پیدا می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی بیان کرد: ما با همکاری ۱۴ دستگاه برای ۲۴ هزار مسجد، بیست و هشت فعالیت در کمیته مساجد دهه فجر را در نظر گرفتیم.  ۳۹ هزار مسجد در ایام الله دهه فجر با برگزاری محافل خاطره گویی با حضور مبارزین انقلابی و راویان جنگ و همچنین مسابقات قرآنی در کمیته قرآنی مساجد، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیرند.

حجت الاسلام و المسلمین ارزانی با اشاره به ویژه برنامه «۱۰ شب، ۱۰ مسجد»؛ اظهار کرد: برای این ویژه برنامه، ۱۰ مسجد برتر از استان ها و شهر‌ها انتخاب شده و برنامه‌های ویژه‌ای از قبیل سرود، خاطره گویی و ... برگزار می‌شود. همچنین از هنرمندان مسجد و کسانی که در پیروزی انقلاب ما موثر بودند، دعوت می شود.

وی با اشاره به دعوت از مسئولان، نمایندگان مجلس، فرمانداران و استانداران کشور، بیان کرد: مساجد یک تریبونی است که مردم خیلی راحت از طریق مساجد با مسئولان خود صحبت کرده و دغدغه و مشکلات خود را با مسئولان درمیان بگذارند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارج نهادن به مقام شهدای انقلاب اسلامی، تصریح کرد: ما نیز غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا و دیدار با خانواده های شهدا دفاع مقدس و مدافع حرم را در ویژه برنامه های دهه فجر قرار دادیم.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی افزود: ما امسال بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری، بحث دیدار با خانواده های شهدای اقلیت های دینی را دستور کار قرار دادیم تا این دیدار ها به حفظ همدلی و انسجام وحدت اسلامی کمک کند.

وی درخصوص فعالیت های کانون های فرهنگی مساجد بیان کرد: تشکیل هیئت های اندیشه ورز در مساجد یک برنامه ویژه ای است، که برای کانون های مساجد در سه سطح ملی، ستاد عالی و کانونی در نظر گرفته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی با اشاره به اینکه مباحث خدمات اجتماعی در مساجد کاهش پیدا کرده است، گفت: خدمات اجتماعی بحث مهمی است که در اعتلای هم زیستی اجتماعی مومنانه در کانون های مساجد کشور شکل گرفته است، مساجد ما فقط جایی برای نماز خواندن شده است به همین منظور تلاش کردیم تا فعالیت های اجتماعی مثل خدمات سلامت و یا آموزش در مسجد را داشته باشیم و از ظرفیت های مردمی و اجتماعی استفاده کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی در پایان خاطرنشان کرد: هر مسجد یک کانون خواهد داشت و باید درنظر داشته باشیم و تلاش کنیم تا چهارسال آینده از پدر پولدار به یک پدر فکور برای کانون های مساجد تبدیل شویم و در کنار مساعدت های مالی، ایده برای برگزاری کانون‌های مساجد ارائه بدهیم. به همین منظور پورتابل جامع کانون های فرهنگی هنری مساجد را برای ارتباط بیشتر مساجد با یکدیگر راه اندازی کرده ایم.

گفتنی است؛ تشریح کامل ویژه برنامه‌های مساجد را در زیر می توانید مشاهده کنید:

* برگزاری محافل خاطره در مساجد با حضور مبارزین انقلابی.

* برگزاری مسابقات قرآنی، برگزاری شب شعر انقلاب اسلامی

* برگزاری نشست های بصیرتی

* پیش بینی مشاركت بیش از ٣٩٥٠٠ مسجد و كانون فرهنگی هنری مساجد

* غباروبی و آذین بندی امامزادگان

* برگزاری نمایشگاه های عكس و پوستر با موضوع انقلاب

* معرفی مساجدی كه پایگاه انقلاب و نقش آفرین بودند

* اكران فیلم های جشنواره مردمی عمار و فیلم های مستندی و سینمایی

* حضور مسئولین استانی و شهرستانی، غباروبی و عطرافشانی مزار شهداء

* تاكید بر برنامه ریزی جهت برگزاری مراسم ها

*نشست ها با اولویت مساله قدس و محكومیت سخنان ترامپ

* تشكیل هیات های اندیشه ورز در مساجد، ارائه خدمات رفاهی، پزشكی و كلاس های آموزش در مساجد، گردآوری دیدگاه های مشاهیر بین الملل درباره امام راحل

* دعوت از شخصیت های ادیان توحیدی برای ویژه برنامه های دهه فجر

* انتخاب شعار كمیته مساجد دهه فجر، برپایی نمایشگاه عكس از دوران قبل و بعد از انقلاب و برگزاری جشنواره و مسابقات فرهنگی

* هماهنگی با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم برای اعزام مبلغ به سراسر كشور

* برگزاری مسابقات فرهنگی در فضای مجازی با عنوان وحدت جهان اسلام

* استفاده از ظرفیت پایگاه های اطلاع رسانی تحت پوشش دستگاه های عضو كمیته مساجد

* برنامه ریزی لازم به منظور هرچه باشكوه تر برگزار كردن نماز جماعت ظهر

* برگزاری همایش های نقش زنان در تداوم انقلاب و تحقق تمدن اسلامی

* طرح بصیرت فاطمی جهت اجراء در مساجد توسط كانون های فرهنگی هنری مساجد

* گفتمان سازی انقلاب در قالب كارگاه آموزشی

* اجرای طرح سلامت در مساجد و كانون های فرهنگی هنری مساجد ویژه دهه فجر و اهداء خون اعضای كانون های فرهنگی

* برگزاری همایش های متعدد در استان های مرزی با حضور بزرگان اهل سنت و شیعه، برگزاری مراسم بزرگداشت انقلاب اسلامی به صورت بومی.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند

هرساله با نزدیک شدن به روز‌های گرم سال، در کشور با وارد مدار شدن سیستم‌های سرمایش، مصرف برق به طور تدریجی افزایش پیدا می‌کند. آخرین آمار‌های وضعیت شبکه برق کشور نشان می‌دهد که در روز‌های گذشته مصرف برق نسبت به سال گذشته افزایش چند هزار مگاواتی داشته است.

از این جهت که در روز‌های گرم تابستان با ناترازی در تولید و مصرف برق مواجه هستیم، وزارت نیرو اقداماتی را پیش بینی می‌کند تا عبور موفق از تابستان و بدون قطعی برق رقم بخورد. در همین راستا امسال برنامه‌ای ۱۸۰ اقدامه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

بخش مهم دیگر این برنامه‌ها انجام به موقع تعمیرات نیروگاهی است. در حال حاضر بیش از ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود و هم رقم ضرورت آمادگی این واحد‌های نیروگاهی را برجسته می‌کند.

برنامه‌های تعمیراتی نیروگاه‌ها پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهر آغاز شده و طبق برنامه اعلام شده باید تا پیش از خرداد و همزمان با افزایش دما نیروگاه را به آمادگی ۱۰۰ درصدی از لحاظ تعمیراتی برسند و پاسخگوی تقاضای مصرف در فصل گرم سال باشند.

در ادامهدناصر اسکندری معاون راهبری شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های برق حرارتی تامین می‌شود گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحد‌ها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال اهمیت مضاعفی دارد.

وی گفت: فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی باید تا قبل از خرداد هر سال به پایان برسد، چرا که از این ماه با افزایش مصرف برق کشور نیروگاه‌ها باید آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: در همین راستا از ابتدای مهر سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحد‌ها برای تولید انرژی پایدار در ماه‌های گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تامین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

رکورد تعمیرات نیروگاهی امسال شکسته می‌شود 

گفتنی است، سال گذشته برای نخستین بار در صنعت برق حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رسید و امسال رکورد جدیدی در این زمینه به ثبت خواهد رسید.

در این راستا ساناز جعفرزاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید در خصوص جزئیات برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: از ابتدای مهر سال گذشته به منظور تأمین برق پایدار پیک تابستان امسال بیش از ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است. تاکنون بیش از ۹۰ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده است و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تأمین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

با اشاره به اینکه برخی از تعمیرات نیروگاهی به دلیل تداوم گرما در تابستان ۱۴۰۳ به تعویق افتاد گفت: یک سری از تعمیرات ما برای شهریور پیش‌بینی شده بود که به علت تداوم گرما به مهر معوق شد. اما چیزی که بیشتر بر روی حجم تعمیرات اثر گذاشت بود این بود که دچار تراز منفی سوخت در فصل زمستان بودیم و به این علت خیلی از تعمیرات در زمستان هم برای کمک به تامین بار شبکه به تعویق افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی