Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد عیدی رییس سازمان فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری اصفهان در برنامه( اینجا اصفهان )گزارشی از اهم فعالیت های این سازمان ارائه داد وگفت: لزوم ایجاد تمهیدات در ساختار برنامه ریزی به مناسبت دهه فجر لازم و از ابتدای سال جاری به این نقطه برجسته توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و مفهوم نمادین آن، افزود: مهرماه امسال به دستور شهردار اصفهان ستاد دهه فجر در تمام زیر مجموعه های شهرداری از جمله سازمان زیباسازی، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی، ادره کل ارتباطات شهرداری اصفهان، در مناطق ۱۵ گانه تشکیل تا برنامه ریزی منسجمی برای ورود به دهه فجر انجام شود.

رییس سازمان فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: شعار محوری مراسم امسال"افتخار به گذشته، امید به آینده" در دستورکار همه دستگاه ها قرار گرفت تا برنامه ها با دقت بهتری انجام شود.

عیدی ادامه داد: در این مسیر بر حول محور این شعار حرکت کرده و سعی بر بازنمایی هویت انقلابی وتداعی خاطرات انقلاب داشته ایم زیرا این کار خاطرات دوران انقلاب را در ذهن شهروندانی که در آن دوره حضور داشته اند، بازنمایی و تداعی می کند و همچنین این امر باعث شده تا شهروندانی که جر نسل های بعد بوده و در زمان انقلاب حضور نداشته اند، افتخارات را دریابند.

وی افزود:علاوه بر حرکت در مسیر شعار محوری امسال، در برنامه ها سعی در ترسیم آینده ای پر افتخار نیز داریم؛ این مهم با به کارگیری رویکرد خلاقانه، موجب سرزندگی اجتماعی و امید به زندگی شده و این روزها این سرزندگی اجتماعی با جریان یافتن زاینده رود بیشتر از قبل نمود پیدا کرده است.

رییس سازمان فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به شعارهای مطرح شده به وسیله شورای اسلامی شهر اصفهان و دستور شهردار در حوزه های زیر مجموعه، منشوری به نام حقوق شهروندی مطرح شده است که بر این اساس هر شهروند باید در کمترین زمان ممکن به خدمات دسترسی پیدا کند بنابراین توزیع خدمات فرهنگی شهر نیز باید در مناطق و محلات مختلف اصفهان متناسب باشد.

عیدی افزود: معاوت های فرهنگی هر منطقه با هماهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان برای برگزاری برنامه ها به استقبال مخاطبان و شهروندان در مناطق می رود.

وی ادامه داد: میزان مشارکت نیز باید در محلات افزایش پیدا کند، زیرا مشارکت یکی از ملزومات و پایه شکل گیری هویت شهر است بنابراین هرچقدر میزان مشارکت بالا باشد، هزینه های اقتصادی و تعامل کاهش و سرزندگی اجتماعی افزایش پیدا خواهد کرد که در این راستا با همکاری معاونت های مناطق و سایر سازمان های شهری، بیشتر از ۳۰۰ عنوان برنامه در سطح محلات و مناطق خواهیم داشت.

رییس سازمان فرهنگی، تفریحی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: هویت ایرانی اسلامی وجه مشترک همه ما بوده و در این راستا شهرداری اصفهان همه تلاش خود را برای تقویت هویت ایرانی اسلامی انجام داده است و شهر موزه ای از نمادهای هویت ایرانی اسلامی است.

عیدی تاکید کرد: عمده فعالیت ها در معاونت فرهنگی و سازمان تابعه در راستای تقویت هویت ایرانی اسلامی بوده و تلاش شده تا این هویت تاریخی ایرانی اسلامی در شهر، جهانی شده و در اختیار بشریت قرار بگیرد.

وی گفت: بن مایه هویت ایرانی اسلامی گسترده بوده وبرای نیل به تقویت این هویت، سایر دستگاه ها و سازمان ها همانند آموزش و پروش، حوزه علمیه، دانشگاه ها نیز باید فعالیت خود را در این زمینه داشته تا این هدف بزرگ محقق شود.

 

انتهای پیام/م

توزیع متناسب برنامه های فرهنگی در سطح مناطق و محلات شهر اصفهان

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهه فجر شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است

حجت الاسلام و المسلمین «سیدعلی قاضی عسکر»، دهه کرامت را فرصت مناسبی برای ترویج سیره ائمه معصومین(ع) دانست و اظهار کرد: مردم طالب معارف و آموزه های دینی هستند، از همین رو اگر بتوانیم از نظر محتوایی پاسخگوی نیازهای روز جامعه و مردم باشیم، در مخاطبان تاثیرگذار خواهد بود.

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: با توجه به تهاجم فرهنگی که در جامعه با آن روبرو هستیم و برنامه های دشمن برای معرفی الگوهای غربی به دختران و بانوان، ایام دهه کرامت فرصتی مغتنم برای معرفی الگوهای برتر معرفی شده از سوی جهان اسلام است.

وی با اشاره به برنامه دشمن برای انحراف نسل جوان و تأثیر سوء بر جامعه بانوان، گفت: ضرورت دارد که همه دستگاه ها و مراکز فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، تلاش کنند، مبارزه با آسیب های اجتماعی باید به شکل صحیح و با اقناع صورت گیرد و برخوردهای تند نمی تواند اثربخش باشد.

 حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر همچنین بر لزوم بهره گیری از ظرفیت مساجد، دستگاه ها و نهادها، چهره ها و شخصیت های فرهنگی و هنری برای تحقق شعار سال تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم بودن زیرساخت های لازم، با تعامل و همکاری میان مجموعه ها و دستگاه ها می توان برای تحقق شعار سال با مشارکت مردمی تلاش کرد تا شاهد یک جهش اقتصادی در حوزه اقتصادی و صنایع باشیم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • افتتاح چند پروژه شهری در دهه کرامت امسال در قم
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است