Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضایی با بیان اینکه در سال گذشته با اعتبار 760 میلیون تومان تعداد 7 کتابخانه به بهره برداری رسید عنوان کرد: در صورت تخصیص اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون تومان تا پایان سالجاری 7 باب کتابخانه دیگر را به بهره برداری برسانیم.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، نشست خبری اعلام برنامه های هفته کتاب با حضور محمدرضا رضایی مدیرکل کتابخانه های استان در سالن کتابخانه شهید بصیری پور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با بیان اینکه هفته کتابخوانی از 23 آبانماه آغاز می شود عنوان کرد: باتوجه به مشکلات اقتصادی مردم باید ما مدیران فرهنگی با برنامه ریزی صحیح بتوانیم از هویت فرهنگی خود دفاع و جوانان دفاع کنیم.

وی با اشاره به اینکه کتابداران سربازان فرهنگی کشور هستند افزود: نهادکتابخانه های کشور از جمله نهادهایی است که در تمام سطح مختلف، شهرها و روستاها نفوذ دارد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با تاکید براینکه کتابخانه های ما هم مچون سنگرهای فرهنگی هستند که باید از آنها محافظت کنیم ادامه داد: با حفاظ از این دو روی آوردن مردم جامعه به کتابخوانی می توانند هویت فرهنگی جامعه را حفظ کنیم.

رضایی با بیان اینکه در سال گذشته با اعتبار  760 میلیون تومان تعداد 7 کتابخانه به بهره برداری رسید عنوان کرد: در صورت تخصیص اعتبار یک میلیارد و 200 میلیون تومان تا پایان سالجاری 7 باب کتابخانه دیگر را بهره برداری برسانیم.

 مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با بیان اینکه 38 پروژه احداثی، بازسازی و بهسازی در سطح استان داریم گفت: در شهرستان طبس اولین کتابخانه تخصصی کودک در دهه فجر به بهره برداری می رسد. وی افزود: این پروژه ها با پیشرفت فیزیکی 50 درصد است.

وی بیان کرد: طی سه سال گذشته کتابخانه های بیرجند از 4 هزار متر به 6 هزار متر مربع افزایش خواهد یافت. وی بیان کرد: کمک خیران تا کنون 7 میلیارد تومان بوده که به همین مقدار ابنیه و ساختمان های حق انتفاع بوده است

وی خاطرنشان کرد: تعداد اعضا 3 درصد میانگین و خراسان جنوبی 7 درصد است. وی تصریح کرد: در همه کتابخانه های عمومی استان بخش کودک فعال شده است و به صورت ویژه به آنها رسیدگی می کنیم. مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با اشاره به اینکه هر باب کتابخانه که احداث شود باید نیروی انسانی هم باید جذب گفت: یک کتابدارا از دانش آموختگان محل بومی کتابخانه به کار گیری خواهد شد.

رضایی از رویکرد جدید نهاد کتابخانه ها اشاره کرد و ادامه داد: کتابخانه ها فقط کتاب امانت نمی دهند بلکه مرکز فرهنگی هر بخش و منطقه فعالیت خود خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تاکید کرد: اگر خراسان جنوبی را به عنوان یکی از امن ترین استان های کشور می نامند نشان از فعالیت تاثیرگذار نهاد های فرهنگی در کنار نهادهای امنیتی و اطلاعاتی است.رضایی خاطرنشان کرد: به دستور استاندار خراسان جنوبی بهترین و متنوع ترین کتابخانه مرکز استان در کم برخوردار ترین منطقه شهر است. وی یادآورشد: 15 هزار جلد کتاب از سوی دانشگاه بیرجند و 5 هزار جلد دیگر از سوی مردم به نهادکتابخانه ها اهدا شد.

وی در پایان برنامه های هفته کتاب را اعلام کرد: غباررویی مزار شهدا، دیدار با خانواده شهید مدافع حرم، دیدار با نماینده ولی فقیه و استاندار، معرفی فعالیت های نهادکتابخانه ها در نمازجمعه، 11 برنامه متمرکز درشهرستان های 11 گانه استان، اجرای نشست فرهیختگان در همه شهرستان ها، آموزش 20 ساعته برای کارکنان نهادکتابخانه ها، جشنواره کتاب های دست ساز است.

وی افزود: 115 نشست کتابخوانی در مدارس استان، نشست کتابخوانی با نابینایان، مراسم تقدیر از دستگاه های اجرایی و افراد برتر در حوزه کتابخوانی برگزار می شود.

رضایی گفت: شهرداری های استان تاکنون فقط 50 درصد از سهم نیم درصد خود را در راستای کتاب و کتابخوانی پرداختند که تاکنون 2 میلیارد و 700 میلیون تومان به تعهد خود عمل و بدهی آنها بیش از 3 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: تدارک 40برنامه فرهنگی برای کتابخانه ها در ایام دهه فجر بسیاری از شکایت‌ها بیهوده است و دستگاه قضا باید با اطلاع رسانی از ورود اینگونه پرونده‌ها جلوگیری کند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده دهه فجر کتابخانه های عمومی استان نماینده ولی فقیه نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۹۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور گفت: امسال هدف‌گذاری صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی، واگذاری مرمت و بهره‌برداری از ۱۰۰ بنای تاریخی در سطح کشور است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، شهاب طلایی شکری صبح امروز در حاشیه بازدید از ابنیه تاریخی شهر تاریخی استرآباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان گلستان علاوه بر برخورداری از ظرفیت‌های طبیعی، یکی از استان‌های تاریخی و با هویت است اما متأسفانه در سال‌های گذشته به حوزه میراث‌فرهنگی استان به‌عنوان یکی از مزیت‌ها توجه نشده است.

وی یادآور شد: شهر تاریخی استرآباد (گرگان) نخستین بافت تاریخی ثبت ملی شده کشور است که بیش از 90 سال پیش در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

طلایی شکری افزود: متأسفانه با وجود تقدم ثبت ملی این اثر تاریخی ارزشمند در حوزه بافت‌های تاریخی سطح کشور، اما ساماندهی و احیا آن به نسبت سایر بافت‌های تاریخی عملیاتی نشده است.

وی بیان کرد: شهر تاریخی استرآباد (گرگان) بافتی متنوع، خاص و پویا است که فضای کالبدی و درونی آن و حتی آیین‌های میراث ناملموس خاص این شهر تاریخی سبب شده به بافتی متمایز و شاخص تبدیل شود.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور یادآور شد: تبلیغات و معرفی ظرفیت‌ها یکی از نیازمندی‌های شهر تاریخی استرآباد (گرگان) برای جذب گردشگر و همچنین ورود سرمایه‌گذاران است که در این بخش مدیریت شهری می‌تواند در کنار اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نقش مهمی در راستای تبلیغ و تدوین بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی با اشاره به این‌که تعدادی از بناهای شهر تاریخی استرآباد (گرگان) در مالکیت وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است، گفت: در این سفر مقرر شد صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان در سال جاری تعدادی از ابنیه بافت تاریخی را با مشارکت بخش خصوصی احیا و مورد بهره‌برداری قرار دهند.

طلایی شکری خاطرنشان کرد: در سال جاری هدف‌گذاری صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی واگذاری مرمت و بهره‌برداری از 100 بنای تاریخی در سطح کشور است که امیدواریم این هدف‌گذاری با مشارکت بخش خصوصی تا پایان سال محقق شود.

وی تصریح کرد: برخی از بناهای مورد تملک صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در استان گلستان باگذشت سال‌ها هنوز در بخش دسترسی و انشعابات ساماندهی نشده که سبب شده تا سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این ابنیه رغبتی نداشته باشند.

مدیرعامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور تأکید کرد: نیاز است تا شهرداری و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای این بناهای تاریخی که در بافت شهری و یا پیرامون مناطق شهری قرار دارند سازوکار دسترسی و زیرساخت‌های اولیه را ایجاد کنند تا سرمایه‌گذاران برای ورود به این بناها راغب شوند.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی