Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان شعارمحوری دهه‌فجر را انقلاب اسلامی زنده و پویا درپرتو ولایتمداری جهاد و مقاومت عنوان کرد و گفت: رویکرد ستاد در همین راستا و در کنار آن استفاده از نظر جوانان با تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز است. ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدعلی احمدی پیش از ظهر امروز در نشست خبری بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره اینکه تشکیل نظام اسلامی بزرگترین دستاورد امام(ره) بوده است، اظهار داشت: برای تبیین شخصیت امام(ره) یک جمله کافی است که بگوییم امام برای خدا قیام کرد و فریاد عزت مسلمین را سر داد، به همین دلیل قبل از اینکه جسم‌ها به استقبال ایشان برود قلب‌ها به استقبالشان رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دهه فجر درواقع دهه تجلیل از امام عزیزی است که سیره اهل بیت را در پیش گرفتند وآنجایی که فریاد استکبار ستیزی سردادند، برای خدمت به مردم همت کردند و آبروی خود را گذاشتند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: شاخص‌ترین کار امام (ره) تربیت جوانان خدا جوی بود که برای پیروزی انقلاب ایستادند و این مسیر را تا 41 امین سال پیروزی انقلاب ادامه دادند.

 وی با بیان اینکه شعار انقلاب به دلیل انطباق بافطرت انسانی شعار جهانی شد، تصریح کرد: علت ماندگاری انقلاب اسلامی ریشه در علت پیدایش آن دارد که وجود امام(ره) و مردمی است که به تعبیر امام برای همه ارزش‌ها ایستاده‌ و دفاع کرده‌اند. از طرفی ساختار فکری قوی امام(ره) نیز منجر به انقلاب اسلامی و رای مردم و همراهی آنها با ولایت شد.

احمدی از دیگر عوامل ماندگاری انقلاب  بعد از وجود امام(ره) را رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: وجود رهبر فرزانه، انقلاب را از انحرافات مصون داشت که امروزه اسلام‌گرایی، دفاع از ارزش‌های انقلاب و حفظ روحیه در جوانان از جمله دستاوردهای آن است و تکیه صریح و شفاف بر مبانی انقلاب عامل ماندگاری انقلاب شد.

وی افزود: حمایت از محرومان به برکت انقلاب اسلامی همچنان استمرار پیدا کرده و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید دارند که از حق مظلومان دفاع شود، این شعار اصلی فراموش نشده است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه ترجیح مصلحت عموم بر افراد یکی از رموز ماندگاری انقلاب اسلامی است، گفت: مردم سالاری دینی و تکیه بر شعار ارزشمند (ما می توانیم) سبب حفظ آمادگی‌های دفاعی از ابتدای انقلاب تاکنون شده است و دهه فجر، دهه بزرگداشت رهبری حکیمانه و پیشکسوتان جهاد و انقلاب است که با تبیین بیانیه گام دوم انقلاب برنامه‌ریزی شده است.

ساخت نخستین پارک محله انقلاب بیرجند همزمان با دهه فجر آغاز می‌شودطرح گردشگری لیان بوشهر، بزرگترین و زیباترین پارک خلیج فارس در دهه فجر افتتاح می‌شود + تصاویرمستندهای تلویزیونی دهه فجر|از "روزگار رضاخان" تا "شاپور بختیار" و ناشنیده‌های ارتباطش با صدام در زمان جنگوی با اشاره به عناصری مورد توجه در این دهه، تصریح کرد: خاطرات انقلاب از مهم‌ترین رکن برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود و حضور مردم در صحنه و گوش به فرمان رهبری بودن دلیل دفع فتنه‌ها بوده و هست. با این وجود انقلاب در اوج جوانی است و مظاهر آن در ابعاد گوناگون مشهود است. احمدی شعارمحوری این دهه را ( انقلاب اسلامی زنده و پویا درپرتو ولایتمداری جهاد و مقاومت) عنوان کرد و افزود: رویکرد ستاد در همین راستا قرار دارد و در کنار آن استفاده از نظر جوانان با تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز در سراسر استان برقرار است. 
انتهای پیام/169/ ع R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • قالیباف: جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب